HomeOver ons

Over ons

Qwezz Cloud voor het MKB

Op 2 jarige leeftijd stopte Paul Engelen, eigenaar van Qwezz, zijn vingers in het stopcontact en kwam hij onder stroom te staan. Het moet dát moment zijn geweest waarop hij een passie heeft gekregen voor techniek. Al sinds jonge leeftijd is Paul gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Het kon dan ook niet anders dan dat Paul een onderneming in ICT zou starten.

In 2005 realiseerde Paul zijn droom en startte hij Qwezz. Hij geniet ervan om zijn klanten de meest innovatieve en best passende ICT oplossingen te bieden én op elke ICT gerelateerde vraag een antwoord te kunnen geven.

Qwezz is vandaag de dag een professioneel bedrijf, gevestigd in Venray. Qwezz helpt ondernemers en bedrijven met innovatieve ICT oplossingen. De focus ligt op de Cloud diensten waarmee je Overal kunt werken, wanneer je dat wilt!

We bieden kwalitatief hoogstaande oplossingen en ondersteuning tegen een vast bedrag per maand. Uniek is dat klanten alleen betalen voor wat ze écht nodig hebben. We vinden het van groot belang jonge ICT talenten op te leiden en kennis door te geven. We zijn er dan ook trots op een ECABO erkend stagebedrijf te zijn.

 

Uw bedrijf in de cloud? Kies voor Qwezz Cloud.

Qwezz Cloud is een professioneel ICT bedrijf gevestigd in het Noord-Limburgse Venray. Wij helpen ondernemers en bedrijven met innovatieve ICT oplossingen. De focus ligt op Cloud diensten welke wij toegankelijk maken voor lokale bedrijven. Wij doen dit door kwalitatief hoogstaande oplossingen en ondersteuning aan te bieden en dat tegen een vast bedrag per maand.

Missie

Ondernemers begeleiden in de transitie van traditioneel automatiseren naar werken in de cloud. Daarbij stellen wij onze klant centraal.

Visie

Onbezorgd werken, overal Qwezz Cloud is er voor bedrijven welke zich minder met IT beheer willen bezig houden en zich meer willen focussen op hun kernactiviteiten: ondernemen.